Théo Bongonda verrassend zwaar aangepakt: "Wat stelde dat nu voor?"

Théo Bongonda verrassend zwaar aangepakt:
Zondag 02 mei 2021 - 15:00   I   door Redactie

Het gaat uitstekend met KRC Genk en het gaat uitstekend met Théo Bongonda. Toch zal de sterkhouder van de Limburgse topclub onvermijdelijk een figuur blijven die controverse blijft oproepen.

En dat heeft natuurlijk alles te maken met zijn persoonlijkheid. Want ook al kan er over zijn voetbalkwaliteiten niet gediscussieerd worden, met zijn nonchalance jaagt hij regelmatig mensen tegen zich in het harnas. 

Zo ook na de bekerfinale. Daarin nam KRC Genk verdiend de maat van Standard en was Bongonda met een assist en een doelpunt man van de match. In die hoedanigheid kwam hij als eerste naar de persconferentie na de match.

Alleen had hij een dikke sigaar bij en lurkte hij daar ook ostentatief aan. En dat ostentatieve beeld stootte heel wat mensen tegen de borst. Waaronder analiste en columniste Imke Courtois.

Snel vergeten

In De Zondag liet ze zich daar duidelijk over uit. "Zeg, gezien hoe Bongonda na de bekerfinale met een sigaar opdook", aldus Courtois. "Wat stelde dat nu voor?" Nu, zolang de flankaanvaller op het veld blijft scoren, zullen dergelijke voorvallen snel vergeten worden.

Poll: Vind jij het kunnen dat Bongonda na de bekerfinale met een sigaar opdook?

TAGS  I  Standard  I  KRC Genk  I  Antwerp

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024