'Club Brugge duwt door en gaat ongeziene recordtransfer afronden'

'Club Brugge duwt door en gaat ongeziene recordtransfer afronden'
Donderdag 29 april 2021 - 14:00   I   door Redactie

Club Brugge maakt zich op voor een ware recordtransfer. Zoals het er nu naar uitziet, zal de regerende landskampioen één van zijn spelers voor meer dan 25 miljoen euro verkopen in de zomer.

Het gaat om Odilon Kossounou (20). De beloftevolle verdediger speelt een ijzersterk seizoen en kan dat straks bekronen met een vertrek door de grote poort. De geïnteresseerde ploegen staan in de rij om Kossounou weg te plukken bij Club Brugge.

AC Milan, Inter, Arsenal en Wolverhampton zijn bereid om flink wat geld op tafel te leggen voor Kossounou. Volgens Britse bronnen zal de Ivoriaanse diamant straks voor meer dan 25 miljoen euro vertrekken bij Club Brugge.

Jackpot

Jackpot dus voor blauw-zwart, dat zelf gerust wil meewerken aan een deal. De Club-top joeg de prijs van Kossounou de voorbije weken nog flink de hoogte in, door de geïnteresseerde ploegen tegen elkaar uit te spelen.

Zoals het er nu naar uitziet, zal Kossounou straks de duurste uitgaande transfer uit de geschiedenis van Club Brugge worden. Hij zal - zo goed als zeker - meer geld in het laatje brengen dan Wesley Moraes. Die verkaste in de zomer van 2019 voor 25 miljoen euro naar Aston Villa.

Poll: Vind jij dat Kossounou meer dan 25 miljoen euro waard is?

TAGS  I  Club Brugge  I  AC Milan  I  Inter  I  Arsenal  I  Wolverhampton

vrijdag 22 september 2023

donderdag 21 september 2023

woensdag 20 september 2023

dinsdag 19 september 2023