'Lukas Nmecha verlaat Anderlecht en maakt erg verrassende transfer'

'Lukas Nmecha verlaat Anderlecht en maakt erg verrassende transfer'
Donderdag 08 april 2021 - 07:30   I   door Redactie

RSC Anderlecht gaat afscheid (moéten) nemen van Lukas Nmecha (22). Volgend seizoen zal de Manchester City-huurling niet meer in het Lotto Park te bewonderen zijn.

Diverse Duitse bronnen melden dat Nmecha in het tussenseizoen gaat overstappen naar de Duitse club Hamburg. Dat staat momenteel tweede in de Duitse tweede klasse en is goed op weg om straks naar de Bundesliga te promoveren. Hamburg wil zich gericht versterken en is in zijn zoektocht ook uitgekomen bij Nmecha.

Volgens de bewuste bronnen zou Nmecha zijn carrière volgend seizoen verderzetten bij de Duitse traditieclub. Het 22-jarige jeugdproduct van Manchester City zou erg gecharmeerd zijn door het project dat Hamburg voor ogen heeft en snel willen tekenen.

Niet naar Premier League

Dat is verrassend nieuws, want aanvankelijk leek Nmecha immers te mikken op een kans bij Manchester City of een andere Premier League-ploeg. Uiteindelijk zou hij dus opnieuw in Duitsland belanden. In het seizoen 2019-20 was Nmecha al actief bij Wolfsburg, maar daar kon hij zich niet doorzetten.

Poll: Vind jij Hamburg een goede club voor Nmecha?

TAGS  I  Anderlecht  I  Hamburg  I  Manchester City

dinsdag 6 december 2022

maandag 5 december 2022

zondag 4 december 2022