Toby Alderweireld kan niet geloven wat Tottenham-ploegmaat uitsteekt (VIDEO)

Zondag 14 maart 2021 - 18:30   I   door Redactie

Arsenal-Tottenham is een Londense derby die altijd tot de verbeelding spreekt en na zondagmiddag nog iets meer. In minuut 33 scoorde Tottenham-speler Erik Lamela een absolute wereldgoal.

En die deed bij iedereen - inclusief ploegmaat Toby Alderweireld - de mond openvallen. Zelfs Romelu Lukaku, toch een specialist als het op doelpunten aankomt, voelde zich genoodzaakt om op Twitter zijn bewondering uit te drukken.

Voor Lamela was het het absolute hoogtepunt van de avond, die wel ietwat in mineur eindigde. Niet alleen veegde Arsenal zijn openingstreffer uit en won de thuisploeg met 2-1, de Argentijn zelf pakte op enkele minuten tijd ook nog twee keer geel en werd een kwartier voor tijd uitgesloten.