Spanje in shock na verschrikkelijke geruchten over Casillas en zijn sexy Sara

Spanje in shock na verschrikkelijke geruchten over Casillas en zijn sexy Sara
Woensdag 10 maart 2021 - 15:00   I   door Redactie

Het hoeft niet altijd puur voetbalnieuws te zijn waar supporters niet over uitgepraat raken. Als het een bekend voetbalkoppel betreft durven de gemoederen ook wel eens hoog oplopen.

Zeker als het over Iker Casillas (39) en Sara Carbonero (37) gaat. Volgens Lecturas is hun droomhuwelijk gestrand. De Spaanse ex-topdoelman en de journaliste zouden al enige tijd apart wonen. Op 20 maart 2016 stapte het koppel in het geheim in het huwelijksbootje, ze hebben twee kinderen. 

Casillas en Carbonero zouden volgens het Spaanse tijdschrift al enige tijd uit elkaar zijn, apart wonen en hun families reeds op de hoogte hebben gebracht. Geruchten over een breuk gaan al een poosje de ronde. In mei 2019 kreeg de Spaanse doelman een hartstilstand, in datzelfde jaar werd er eierstokkanker bij Carbonero vastgesteld.

Huwelijkscrisis

Het zette hun huwelijk stevig onder druk, maar het paar worstelde zich door de moeilijke periode. Begin dit jaar zwengelden de geruchten over een huwelijkscrisis opnieuw aan. Maar het nieuws dat het koppel uiteen is, zet letterlijk heel Spanje in rep en roer. Net omdat het zo'n mooi verhaal was.

WK-finale

Sara Carbonero werd in 2010 wereldberoemd toen Iker na de triomf in de WK-finale van 2010 tegen Nederland de sexy sportjournaliste te woord stond in een interview en haar nadien vol op de mond kuste. De twee waren toen al een tijdje samen. 

TAGS  I  Real Madrid

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024