Geaffronteerde Badji verrast Clement en Club Brugge met deze beslissing

Geaffronteerde Badji verrast Clement en Club Brugge met deze beslissing
Dinsdag 09 maart 2021 - 09:30   I   door Redactie

Het was een pijnlijk moment voor de jonge Youssouph Badji. Zondag werd de 19-jarige spits na amper een halfuur spelen al naar de kant gehaald. Trainer Philippe Clement was niet te spreken over de prestatie van Badji.

Badji reageerde vol ongeloof en teleurgesteld bij zijn vervanging, maar maakte geen amok. Clement kreeg zelfs nog een hand van zijn jonge aanvaller. Badji nam én neemt de wissel - hoe pijnlijk die ook was - goed op. Dat benadrukt ook zijn begeleider Abdou Cissokho, een Senegalese West-Vlaming die voor Let's Play werkt.

“Onmiddellijk na zijn wissel heb ik Youssouph opgebeld. Hij was teleurgesteld, maar niet boos. Het eerste wat hij zei was: De coach zal wel gelijk hebben gehad. Dat heeft me gerustgesteld", benadrukt Cissokho.

Bijtrainen

Badji blijft ook niet bij de pakken zitten. De spits is van plan om zich extra te bewijzen. "Gisteren (maandag, nvdr.) had hij vrij, maar is hij toch gaan bijtrainen in het trainingscentrum. Hij doet er alles aan om de volgende weken weer driehonderd procent scherp te zijn", besluit Cissokho. Zó ga je dus om met een tegenslag.

Poll: Denk jij dat Badji het zal maken bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Zulte Waregem

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024