KRC Genk neemt beslissing over vertrek van Cyriel Dessers

KRC Genk neemt beslissing over vertrek van Cyriel Dessers
Woensdag 03 maart 2021 - 10:00   I   door Redactie

4 miljoen euro betaalde KRC Genk voor Cyriel Dessers om hem bij Heracles Almelo weg te halen. 4 miljoen euro die nu op de bank zit te verkommeren. Ook volgend seizoen nog?

Een miskoop, anders kan je Dessers niet noemen. Voorlopig toch. De aanvaller kon de hoge verwachtingen dit jaar nooit inlossen. Terwijl hij vorig seizoen toch topschutter was in de Nederlandse Eredivisie.

Maar bij KRC Genk moet hij het onderspit delven tegen Paul Onuachu. Geen schande natuurlijk, maar dat maakt de rekening van Dessers én KRC Genk niet. Dessers is zijn speelplezier kwijt en KRC Genk ziet zijn marktwaarde drastisch dalen. 

Onuachu

Een vertrek komende zomer zou dan ook niet onlogisch zijn, alleen zien de Limburgers dat niet zitten. Omdat de club zo een te zwaar verlies zou lijden. Bovendien gaan sportief manager Dimitri De Condé en co. ervan uit dat Onuachu aan het einde van het seizoen (voor grof geld) zal verkocht worden en dan moeten ze natuurlijk op zoek naar een nieuwe spits.

Die ze eigenlijk al in huis hebben. Daarom dat ze Dessers willen houden en erop hopen dat hij volgend seizoen wél kan doorbreken. Dat hij ook onder John van den Brom amper kansen krijgt, is geen bezwaar, omdat het zeer de vraag is of de Nederlander volgend seizoen nog wel trainer zal zijn bij KRC Genk.

Poll: Zal Dessers volgend seizoen wél kunnen doorbreken bij KRC Genk?

TAGS  I  KRC Genk  I  Heracles

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024