‘KRC Genk ziet belangrijke speler mogelijk naar Club Brugge verhuizen’

‘KRC Genk ziet belangrijke speler mogelijk naar Club Brugge verhuizen’
Donderdag 25 februari 2021 - 12:00   I   door Redactie

KRC Genk ziet na afloop van dit seizoen één van zijn sterkhouders vertrekken. De 26-jarige Jere Uronen is van plan om andere oorden op te zoeken. Wie weet verhuist hij zelfs naar... Club Brugge.

KRC Genk verzekerde zich onlangs al van de diensten van Simen Juklerod. De linksachter komt in de zomer transfervrij over van Antwerp, waar hij einde contract is. De Noor moet in Genk de vaste linksback worden.

Dat heeft alles te maken met een nakend vertrek van Uronen. De Fin is al jaren een vaste waarde in de Luminus Arena, maar is nu toe aan een nieuwe uitdaging. Hij wil Genk verlaten. Uronen voelt zich prima in België en het is goed mogelijk dat hij naar een andere Belgische topclub vertrekt.

Club toont interesse

Club Brugge zou alvast interesse tonen. Blauw-zwart neemt na dit seizoen mogelijk afscheid van Eduard Sobol en in dat geval moet het een extra linksachter aantrekken. Trainer Philippe Clement kent Uronen goed van zijn passage in Genk en weet wat hij aan de Fin heeft.

Van een done deal is op dit moment echter nog geen sprake. Club Brugge bewandelt verschillende pistes en heeft dus nog andere backs op het oog. Bovendien behoort ook een verlengd verblijf van Sobol - of promotie van een jeugdproduct - nog tot de mogelijkheden.

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024