Ook dat nog: Club Brugge komt met zeer slecht nieuws over coronagevallen

Ook dat nog: Club Brugge komt met zeer slecht nieuws over coronagevallen
Woensdag 24 februari 2021 - 21:00   I   door Redactie

Club Brugge wordt naast het veld gedomineerd zoals in België geen enkele tegenstander dat kan op het veld. Corona regeert. En daar is geen ontsnappen aan. Dat beseft ook de interim-coach.

Na het vijftal Vanaken, Lang, Denswil, Rits en Mitrovic kreeg Club Brugge woensdagmorgen te horen dat ook Mignolet en De Ketelaere positief getest waren op corona. Wat maakt dat blauw-zwart al zeven spelers moet missen voor de Europa League-return tegen Dinamo Kiev donderdag.

Al is er nog een waterkans. “Mignolet en De Ketelaere hebben geen symptomen en bleken in het verleden bij de UEFA Covid-testing vals positief", verkondigde Club Brugge zelf. "Zij testten afgelopen vrijdag/zaterdag ook nog negatief bij de Pro League testing. Daarom zal er deze middag een nieuwe test worden afgenomen door hetzelfde UEFA-labo.”

Positief

Maar dat is tegen beter weten in, dat beseft ook interim-coach Rik de Mil. "Het resultaat zal pas donderdag bekend zijn, maar we gaan ervan uit dat ook de hertesten positief zullen zijn", legde De Mil zich neer bij het slechte nieuws. Maar na al de miserie van de voorbije week leek dat er ook nog wel bij te kunnen.

Poll: Hoe zal de hertest van Mignolet en De Ketelaere uitdraaien?

TAGS  I  Club Brugge  I  Dinamo Kiev

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024