'Ally Samatta voor 8 miljoen op weg naar Jupiler Pro League'

'Ally Samatta voor 8 miljoen op weg naar Jupiler Pro League'
Dinsdag 23 februari 2021 - 09:00   I   door Redactie

Ally Samatta (28) zou in de zomer terugkeren naar de Jupiler Pro League. De Tanzaniaanse spits voelt zich niet helemaal goed bij Fenerbahçe, waar hij maar moeilijk kan aarden.

Samatta werd door Turkse media al opnieuw aan Club Brugge gelinkt. Blauw-zwart zou de gewezen spits van KRC Genk nog steeds volgen. Trainer Philippe Clement kent Samatta uiteraard goed en is een fan van het eerste uur. Of Samatta ook effectief bij Club gaat belanden, is echter nog maar de vraag.

In januari haalde Club Brugge met Bas Dost een nieuwe spits en de Nederlander doet het prima. Bovendien loopt er met Youssouph Badji ook nog een jong en aanstormend toptalent rond op het oefencomplex in Westkapelle. De vraag rijst of Club dan ook nog iemand als Samatta moet aantrekken.

8 miljoen

Toch beweren verschillende Turkse bronnen dat Club meer dan gewone belangstelling toont voor Samatta. Al krijgt blauw-zwart ook concurrentie van een andere Belgische topclub. Volgens de bewuste bronnen zou Samatta voor 8 miljoen euro op weg zijn naar België. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Poll: Bij welke Belgische zie jij Samatta straks belanden?

TAGS  I  KRC Genk  I  Antwerp  I  Club Brugge

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024