Noa Lang razend na topper tussen Club Brugge en Antwerp

Noa Lang razend na topper tussen Club Brugge en Antwerp
Donderdag 11 februari 2021 - 12:00   I   door Redactie

Duels tussen Club Brugge en Royal Antwerp FC zijn altijd op het scherp van de snee. Dat heeft ook Noa Lang al aan de lijve mogen ondervinden. Woensdagavond kreeg Lang het zwaar te verduren. Verschillende spelers van Antwerp hakten stevig op de Nederlander in.

Na een stevige ingreep van Abdoulaye Seck had Lang het helemaal gehad. Lang maakte wegwerpgebaren en enkele Club-spelers moesten de aanvaller kalmeren en tegenhouden. Lang werd uitgedaagd door Antwerp-spelers en wilde ook verhaal gaan halen bij Seck.

Razend

Op het veld maakte Lang al duidelijk dat hij het niet vond kunnen dat de spelers van Antwerp zomaar weg konden komen met hun potige spel en overtredingen. Lang was bijvoorbeeld razend dat Seck slechts geel kreeg voor de bewuste sliding richting zijn enkel. Achteraf gaf Lang dat ook binnenskamers nog eens aan.

Net als Club Brugge-coach Philippe Clement hoopt Lang dat de scheidsrechters hem de komende tijd iets meer gaan beschermen. “Ik hoop dat de scheidsrechters Noa beschermen zodat er geen domme dingen gebeuren op het veld”, liet Clement na de match optekenen. 

Poll: Moet Lang meer beschermd worden door de scheidsrechters?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024