Vercauteren shockeert Antwerp-kleedkamer en zet publiekslieveling uit de ploeg

Vercauteren shockeert Antwerp-kleedkamer en zet publiekslieveling uit de ploeg
Woensdag 10 februari 2021 - 20:30   I   door Redactie

Zolang de resultaten goed blijven kan hij zich veel permitteren, maar Frank Vercauteren moet toch stilaan beginnen opletten wat hij doet bij Antwerp. Zeker als je aan een publiekslieveling raakt.

Je zal Vercauteren nooit kunnen verwijten dat hij niet zijn eigen weg gaat. Dat is al zijn hele carrière zo. Klinkt het niet, dan botst het. Alleen durft hij daar soms wel heel ver in gaan. Want naar namen kijkt hij niet, dat heeft de affaire Lamkel Zé al genoeg bewezen. Tegen de stroom in bleef hij vasthouden aan het Kameroense woelwater.

Al heeft hij het geluk dat dat (voorlopig nog altijd) goed uitpakt. Maar nu zou hij zich wel eens kunnen verbranden. Want door Lior Refaelov uit de basis te zetten, raakt hij aan een publiekslieveling. On top of the bill speelt Lamkel Zé dan ook nog eens op diens plaats, omdat Avenatti in de spits gaat postvatten.

Historisch

Ook de Antwerp-fans zullen dit kwalijk vinden, omdat Refaelov hun harten heeft veroverd. Door in de bekerfinale vorige zomer de winninggoal te maken. En in de historische Europese match tegen Tottenham ook al het enige doelpunt te scoren. Bovendien zal dit bij Refaelov ook wel gevoelig liggen. Het gaat immers om een cruciale match tegen 'zijn' Club Brugge.

En zeggen dat Vercauteren al niet meer zo goed lag in de kleedkamer. Uiteraard door Lamkel Zé de hand boven het hoofd te houden, maar ook door de attractieve speelstijl van Ivan leko in te ruilen voor een defensieve variant. Afwachten hoelang dat blijft goedlopen. Al kent iedereen het antwoord eigenlijk al: tot zolang de resultaten goed blijven.

Poll: Neemt Vercauteren een risico door Refaelov uit de basis te zetten?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024