'Kat Kerkhofs in shock na angstaanjagend voorval met Dries Mertens'

'Kat Kerkhofs in shock na angstaanjagend voorval met Dries Mertens'
Woensdag 03 februari 2021 - 09:00   I   door Redactie

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een cliché dat afgelopen zaterdag van toepassing was bij Dries Mertens. De Rode Duivel kreeg de schrik van zijn leven toen hij in België landde.

Letterlijk, want Het Laatste Nieuws kwam te weten dat de privéjet die de Rode Duivel had gehuurd om van Italië naar België te vliegen, bij de landing op de luchthaven van Deurne door het natte wegdek te ver doorschoof en het decor inging.  

Volgens de krant waren er zaterdagavond twee passagiers aan boord van de privéjet van Jung Sky. Dat één daarvan Mertens was kreeg Het Laatste Nieuws door verschillende bronnen bevestigd. Zijn hond Juliette was er ook bij. Of zijn vrouw Kat Kerkhofs eveneens aan boord zat, is niet bekend. Gewonden vielen er niet.

Hond

Maar dat de hond mee afgereisd was, kan erop wijzen dat Kat Kerkhofs wel degelijk op het vliegtuig zat. Hoe dan ook zal ze sowieso in shock geweest zijn. Ofwel door de gebeurtenis op zich ofwel door het nieuws van het angstaanjagende voorval op afstand in Italië te vernemen.

Mertens kwam naar België om zijn gehavende linkerenkel te laten behandelen bij Move To Cure, de praktijk van kinesist Lieven Maesschalck. De pocketspits verblijft nog tot minstens eind deze week in Antwerpen. 

Poll: Bent u bang om te vliegen?

TAGS  I  Napoli  I  Rode Duivels

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024