'Match tegen AA Gent in het gedrang: Antwerp-spelers komen in opstand'

'Match tegen AA Gent in het gedrang: Antwerp-spelers komen in opstand'
Zaterdag 16 januari 2021 - 08:30   I   door Redactie

Hoe kunnen ze zich bij Antwerp in godsnaam concentreren op de match tegen AA Gent? De affaire Lamkel Zé blijft de gemoederen ophitsen. De spelers pikken het alleszins niet meer.

"Onze mening is dus niets waard", ving Het Laatste Nieuws op, toen bleek dat Lamkel Zé vrijdagochtend op de Bosuil opdook. Terwijl de krant weet dat donderdag een afvaardiging van de spelerskern op het bureau van D'Onofrio geroepen werd. Onderwerp: Lamkel Zé. De spelers lieten echter meteen weten dat ze een terugkeer niet zouden aanvaarden.

Maar nu liet Vercauteren - al dan niet op bevel van het bestuur, Lamkel Zé dus wel weer toe in de A-kern. Niet dat hij meteen de groepstraining mocht meedoen, de middenvelder zat zelfs nog in een aparte kleedkamer, maar het was toch een verrassende ingreep. Eén die er nu zelfs voor zorgt dat de spelers in opstand komen.

Managen

Zij pikken het immers niet dat er niet naar hen geluisterd wordt. En zullen naar verluidt ook reageren als Lamkel Zé effectief in de kleedkamer van de A-kern mag terugkeren. Afwachten toch maar hoe Vercauteren en Antwerp dát zullen managen. Maar ook op korte termijn is er een groot probleem.

Want ondertussen is het gespreksonderwerp in de kleedkamer Lamkel Zé en niet AA Gent. Zo komt de voorbereiding op de match van zondag tegen de Buffalo's serieus in het gedrang.

De ontluisterende nederlaag op KV Mechelen werd immers ook al toegeschreven aan de commotie rond Lamkel Zé én de quarantaine van Mbokani en co. Ondertussen is de situatie alleen maar verergerd. De fans houden alvast hun hart vast.

Poll: Zal de affaire Lamkel Zé sportieve gevolgen hebben voor de match op AA Gent?

TAGS  I  Antwerp  I  AA Gent  I  KV Mechelen

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024