Anderlecht maakt budget vrij en gaat verrassend snel uitpakken op transfermarkt

Anderlecht maakt budget vrij en gaat verrassend snel uitpakken op transfermarkt
Maandag 11 januari 2021 - 16:00   I   door Redactie

Anderlecht blijft niet meer bij de pakken zitten. Voor zover het nog nodig was heeft de nederlaag op OHL duidelijk gemaakt dat er kwaliteit moet bijkomen als paars-wit de play-offs moet halen.

Maar daarvoor is geld nodig, geld dat Anderlecht op dit moment niet heeft. Dus zit er maar één iets op: overbodige spelers verkopen. Zo kan de loonmassa naar beneden gehaald worden en wordt er geld vrijgemaakt om versterkingen te halen.

Daar zijn de Brusselaars ook volop mee bezig. Woensdag werd aangekondigd dat de samenwerking met verdediger Derrick Luckassen in onderlinge overeenkomst werd stopgezet. Enkele minuten daarna werd ook bekendgemaakt dat die andere verdediger Antonio Milic naar Lech Poznan getransfereerd werd.

Vlap

Daarnaast was Isaac Kiese Thelin al naar Kasimpasa verkast en wordt Peter Zulj zonder aankoopoptie verhuurd aan Göztepe. Zo komt er sneller dan voorzien budget vrij. Als Anderlecht straks ook nog Michel Vlap kwijtraakt, kan het dus  verrassend snel gaan uitpakken op de transfermarkt.

Poll: Moet Anderlecht eerst nog Vlap verkopen voor het weer de transfermarkt opgaat?

TAGS  I  Anderlecht

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024