KRC Genk krijgt het zwaar te verduren: "Zo fake allemaal"

KRC Genk krijgt het zwaar te verduren:
Maandag 11 januari 2021 - 13:00   I   door Redactie

Veegde KRC Genk in zijn inhaalmatch Eupen nog van de mat, dan was het op het veld van KV Kortrijk heel wat minder. Zit er een sluimerend probleem in de kleedkamer van de Luminus Arena?

Analist Gert Verheyen durft dat alleszins niet uitsluiten. Vooral in de aanval gunnen ze elkaar niet zoveel, volgens hem. In Het Nieuwsblad vroeg de interviewer hem hoeveel goals Onuachu al cadeau kreeg van Bongonda. “Precies", antwoorde Verheyen. "Bongonda gaf amper één assist dit seizoen. In tegenstelling tot Ito, van wie Onuachu wel goals krijgt aangeboden.”

Wat tot de conclusie leidde dat Bongonda dus een egoïst is. “Waar op zich niets mis mee is. Maar inderdaad, qua persoonlijkheid is hij niet even blij met een assist als met een doelpunt. Het zit ook in zijn speelstijl om zelf de acties te maken en af te ronden."

Toneelstuk

Vandaar ook het penalty-incident waarbij Bongonda de bal opeiste en boos werd toen een al even boze Onuachu dat weigerde. Beiden legden het daarna bij door 'I love you, bro'. "Was dat de Wiedergut­machung?", vroeg Verheyen zich af.

"Ach ja, het is nu bijgelegd, hè. Zoals met Lamkel Zé. Het toneelstuk van de excuses is nog prachtiger dan de actie zelf. (draait met de ogen) Zo fake allemaal. Ik snap niet dat iemand daar nog in trapt.”

Poll: Zijn de excuses inderdaad fake?

TAGS  I  KRC Genk  I  Eupen  I  KV Kortrijk

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024