Transfermarkt LIVE: Izquierdo naar Antwerp, Rode Duivel naar Club Brugge?

Transfermarkt LIVE: Izquierdo naar Antwerp, Rode Duivel naar Club Brugge?
Zondag 10 januari 2021 - 18:00   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 1 februari kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Francis Amuzu zou Anderlecht nog deze maand verlaten. De winger is op weg naar Nottingham Forest.

*Bij Club Brugge is Björn Engels geen prioriteit tijdens deze transferperiode. De verdediger is zo wellicht op weg naar… Antwerp. Op de Bosuil is Engels nadrukkelijk in beeld.

*José Izquierdo is opnieuw fit en kan Brighton & Hove Albion verlaten. Verschillende Belgische topclubs, waaronder AA Gent en Antwerp, houden de situatie van de gewezen Club Brugge-speler nauwlettend in de gaten.

*Club Brugge hoopt in de nabije toekomst opnieuw te kunnen uitpakken met de komst van een Rode Duivel. Recent waren Christian Benteke en Divock Origi nog in beeld, maar uiteindelijk haalde blauw-zwart Bas Dost als nieuwe spits.

*Antwerp aast op Siebe Schrijvers. Het heeft al gepraat met Club Brugge, maar dat ziet Schrijvers liever niet naar een andere Belgische topclub gaan.

*Aleksandar Mitrovic is overbodig bij Fulham en mag weg. Het is niet uitgesloten dat de Serviër een straffe terugkeer maakt naar de Jupiler Pro League. Een spits als Mitrovic heeft immers bij iedere Belgische ploeg zijn plaats.

*Youssouf Ndayishimiye is nadrukkelijk in beeld bij Anderlecht. RSCA zou de middenvelder van Malatyaspor graag naar België halen. Van een erg verrassende transfer gesproken.

Poll: Zou jij Izquierdo graag opnieuw in België zien spelen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024