Hans Vanaken na commotie bij Club Brugge: “Jij zal wel blij zijn, zeker?”

Hans Vanaken na commotie bij Club Brugge: “Jij zal wel blij zijn, zeker?”
Donderdag 07 januari 2021 - 16:30   I   door Redactie

Ondanks het feit dat Club Brugge 2020 afsloot met een overwinning en de eerste plaats in het klassement, ontstond er na het duel tegen KAS Eupen flink wat commotie bij blauw-zwart. Dat had natuurlijk alles te maken met de rode kaart van Hans Vanaken.

Vanaken kreeg na een hele heisa uiteindelijk een schorsing van drie speeldagen. Dat betekent dat hij onder meer de match van komend weekend, tegen STVV, moet missen. Vanaken zal dan ook niet in actie komen tegen zijn ex-coach Peter Maes.

"De voorbije weken sms'te ik met Hans. Na mijn aanstelling stuurde hij dat het spijtig was dat ik er niet al bij was in de heenmatch, en nu, met die hele commotie rond zijn schorsing, stuurde hij: Je zal wel blij zijn zeker, dat ik geschorst ben?", vertelt Maes in een gesprek met Het Nieuwsblad.

Groot verschil

"Die drie speeldagen schorsing die hij kreeg, vind ik buiten proportie, net zoals die voor Caufriez bij ons. Maar dat Hans er niet bij is, kan een groot verschil maken zondag. Wij zijn zeker niet kansloos tegen Club Brugge. Dat hebben we ook al laten zien door op Standard te gaan winnen.”

Poll: Vind jij de schorsing van 3 speeldagen terecht voor Vanaken?

TAGS  I  STVV  I  Club Brugge  I  Eupen

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024