'Antwerp rekent op Laszlo Bölöni om probleemsituatie op te lossen'

'Antwerp rekent op Laszlo Bölöni om probleemsituatie op te lossen'
Woensdag 23 december 2020 - 21:00   I   door Redactie

Bij Antwerp lijkt alles zo vlak voor Kerstmis wat in een stroomversnelling terecht te komen. Een trainer die op vertrekken staat, een sterkhouder die uitgevallen is en ook nog wat transferzorgen.

De belangrijkste zorg is Didier Lamkel Zé. Antwerp is het enfant terrible liever kwijt dan rijk en de speler zelf heeft het ook wel gezien op de Bosuil. Dus zou een wintertransfer de perfecte oplossing zijn voor beide partijen. Maar welke club die weet heeft van de fratsen van Lamkel Zé, riskeert zich daaraan te verbranden?

Het antwoord komt mogelijk uit Griekenland. Het Nieuwsblad weet immers dat Panathinaikos interesse heeft in de middenvelder. En dat is niet eens onlogisch, want de trainer van de Griekse topploeg is niemand minder dan Laszlo Bölöni. De Roemeen werkte als Antwerp-coach nauw samen met Lamkel Zé en weet dus als geen ander hoe hij het woelwater moet aanpakken.

Huur

Panathinaikos denkt aan een huur met aankoopoptie en nam via tussenpersonen contact op met Antwerp. Het enige probleem is dat ze financieel niet bijster sterk staat en Antwerp een definitieve verkoop prefereert. Maar elke oplossing om de speler niet in de B-kern te laten verkommeren en zijn marktwaarde niet te zien kelderen, is voor Antwerp een goede oplossing. En dus rekent het op Bölöni om deze probleemsituatie op te lossen.

Poll: Moet Antwerp Lamkel Zé naar Panathinaikos laten gaan, ook al verdient het er weinig aan?

TAGS  I  Antwerp  I  Panathinaikos

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024