Basisspeler gooit eigen ruiten in bij Club Brugge: "Een hopeloos geval"

Basisspeler gooit eigen ruiten in bij Club Brugge:
Maandag 30 november 2020 - 11:00   I   door Redactie

Club Brugge bleef zaterdag op een 0-0-gelijkspel steken tegen rode lantaarn Moeskroen. De regerende landskampioen zit in een serieuze dip, dat valt niet meer te ontkennen. En Michael Krmencik staat symbool voor de groeiende onmacht van Club.

Tegen Moeskroen liet Krmencik het andermaal afweten. In Het Laatste Nieuws krijgt de spits er stevig van langs. "Michael Krmencik heeft níet het talent, noch de kunde om de '9' van Club te zijn", schrijft de krant. "Te zwak voor Champions League én Jupiler Pro League - daar moeten ze bij Club intussen toch ook achter zijn? Krmencik is een hopeloos geval dat in de knoop ligt met zichzelf en met z'n voeten."

"Ploegmaats begrijpen Krmencik niet eens. Taalkundig én voetbaltechnisch/tactisch"

Het Laatste Nieuws vraagt zich af waarom de andere spitsen van Club Brugge niet meer kansen krijgen. "Moet een talent als Youssouph Badji voor Krmencik tussen bank, basis en Club NXT schipperen? Moet een recordaankoop als David Okereke zich voor zó iemand omscholen tot flankspeler? Kom, zeg."

"De jeugdige wisselvalligheid van Badji weegt- net als het gemis aan duelkracht bij Okereke - niet op tegen de gebreken van Krmencik. Diens ploegmaats begrijpen hem niet eens. Taalkundig én voetbaltechnisch/tactisch", krijgt Krmencik nog een veeg uit de pan.

Poll: Geloof jij nog in Krmencik?

TAGS  I  Club Brugge

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024