Te dure topschutter plots transfervrij: 'Anderlecht knoopt gesprekken aan'

Te dure topschutter plots transfervrij: 'Anderlecht knoopt gesprekken aan'
Zaterdag 12 september 2020 - 09:30   I   door Redactie

Anderlecht haalde de voorbije weken met Percy Tau, Mustapha Bundu en Lukas Nmecha enkele jonge, getalenteerde aanvallers binnen. Een extra spits mag er nog wel bij.

Anderlecht informeerde al bij Cyle Larin, Tolu Arokodare en Abdoulay Diaby, maar mogelijk komt er ook een oude bekende weer op de verlanglijst. Vorig jaar wilde Anderlecht proberen om de ervaren Papiss Demba Cissé binnen te halen, maar die was toen te duur.

Het Turkse Alanyaspor hoopte nog op een fikse transfersom, maar kreeg die toen niet. Intussen is de 35-jarige Senegalees wel transfervrij en op zoek naar een nieuwe uitdaging. Hoewel Cissé transfervrij is, kende hij een formidabel jaar. In 38 wedstrijden lukte hem liefst 26 doelpunten. In het verleden speelde hij ook nog jaren in de Premier League bij Newcastle United.

UPDATE 12 september 10:00

Volgens het Turkse Sporx heeft Anderlecht intussen de gesprekken met de entourage van Cissé aangeknoopt. Cissé -die ook in de belangstelling staat van Fenerbahçe- liet weten dat hij liefst zijn carrière wil verderzetten bij Anderlecht. De onderhandelingen over het loon zijn volop aan de gang. Anderlecht wil 800 duizend euro betalen voor 1 seizoen plus 1 seizoen optie, Cissé mikt op een loon van 1,5 miljoen euro per jaar.

Poll: Interessante optie voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Alanyaspor  I  Newcastle United

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024