'Arbitrage snoert Vrancken met misplaatste opmerking de mond na KVM-Cercle'

'Arbitrage snoert Vrancken met misplaatste opmerking de mond na KVM-Cercle'
Maandag 24 augustus 2020 - 10:00   I   door Redactie

KV Mechelen ging zaterdagavond met 2-3 onderuit tegen Cercle Brugge. Het zat niet mee voor Malinwa dat 2 keer de paal raakte in de eerste helft.

KV Mechelen leek kort voor het einde van de wedstrijd ook nog op 3-3 te komen, maar het discutabele doelpunt van Vranckx werd afgekeurd. De frustratie bij KV Mechelen viel te begrijpen, maar de scheidsrechters hadden na afloop niet veel zin om een degelijke uitleg te geven. "Jij was niet op onze vergadering? Dan zijn we uitgepraat", liet een assistent van scheidsrechter Van Damme aan Vrancken weten.

"Omdat het niet mijn gewoonte is om die dingen te missen, heb ik de datum van die vergadering opgezocht. Dat was op vrijdag 17 juli, de dag voor de begrafenis van mijn grootvader. De dag waarop we hem met de familie een laatste keer konden begroeten. Er was dus een goeie reden waarom ik niet aanwezig was. Ik vind het straf dat ze me dat nu als verwijt naar mijn hoofd slingeren. Ze gaan de discussie uit de weg door er dergelijke dingen bij te sleuren", vertelde Vrancken nog bij Het Nieuwsblad.

Poll: Compleet misplaatst van de arbitrage?

TAGS  I  KV Mechelen  I  Cercle Brugge

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024