Érg opvallend nieuws over Olivier Deschacht en Annelien Coorevits

Érg opvallend nieuws over Olivier Deschacht en Annelien Coorevits
Dinsdag 24 december 2019 - 09:30   I   door Redactie

Enkele maanden geleden maakten Zulte Waregem-speler Olivier Deschacht (38) en gewezen Miss België Annelien Coorevits (33) bekend dat ze uit elkaar gingen. Al is het goed mogelijk dat de breuk slechts van korte duur is.

Dag Allemaal meldt dat Deschacht en Coorevits samen met hun kinderen op reis gaan naar Tenerife. Ondanks de recente breuk zal het koppel dus ook dit jaar Nieuwjaar samen vieren met de kinderen. Erg opvallend.

Volgens Dag Allemaal hoopt Deschacht alvast dat dit een eerste stap is richting een verzoenning. "In de entourage van Olivier Deschacht is namelijk te horen dat de, momenteel geblesseerde, Zulte Waregem-voetballer hoopt dat dit ontspannende reisje met Annelien en de kinderen een eerste stap wordt om weer naar elkaar toe te groeien als geliefden", schrijft het blad.

Hoop nooit opgegeven

"Olivier heeft volgens hen immers op geen enkel moment de hoop opgegeven dat het weer goed zou komen. Dat het definitief gedaan zou zijn tussen hem en Annelien, heeft de gewezen Rode Duivel overigens nooit over z’n lippen kunnen krijgen. Als de vonken straks op Tenerife opnieuw zouden overslaan, zou het alsnog een prachtig eindejaar kunnen worden voor het gezin Deschacht-Coorevits."

"Een amoureuze reünie zou intieme vrienden van het ex-koppel alvast niet met verstomming slaan", voegt Dag Allemaal er tot slot nog aan toe. "Hun relatie is de afgelopen jaren wel vaker door woelig water gegaan. Maar dan gunden ze elkaar wat ruimte, om er daarna toch weer voor te gaan."

Poll: Denk jij dat ze elkaar opnieuw écht zullen vinden?

TAGS  I  Anderlecht  I  Zulte Waregem  I  voetbal  I  shownieuws

vrijdag 27 januari 2023

donderdag 26 januari 2023

woensdag 25 januari 2023