Openda verstuurt duidelijke boodschap naar Club Brugge: "Ik denk er niet aan"

Openda verstuurt duidelijke boodschap naar Club Brugge:
Dinsdag 19 november 2019 - 10:00   I   door Redactie

Loïs Openda (19) maakte tijdens het voorbije weekend indruk bij de nationale beloftenploeg. De spits van Club Brugge scoorde twee keer tegen Duitsland. Nu richt Openda zijn vizier op een definitieve doorbraak bij zijn club.

"Soms mis ik wat rust in de zestien", vertelt Openda in Het Laatste Nieuws over de opgelegde kansen die hij af en toe laat liggen. "Maar ik boek vooruitgang, bewees ik zondag. Het heeft me een vertrouwensboost gegeven. Ik kan het nog! Ook bij Club."

"Ik zou graag eens een paar matchen op rij starten", vervolgt Openda. "Dan zou het misschien iets makkelijker zijn om me in de kijker te spelen. Aan de andere kant: de coach kan er maar elf opstellen, hé. De concurrentie is groot. En tóch krijg ik minuten van Philippe Clement - hij heeft vertrouwen in mij. Net zoals Walem. Ik moet gewoon blijven werken."

Uitleenbeurt

Met een vertrek bij Club Brugge is Openda niet bezig. Ook een uitleenbeurt om elders ervaring op te doen, zegt hem niets. "Club gelooft in mij. Ik denk niet aan een uitleenbeurt", besluit de youngster.

Poll: Vind jij dat Openda meer kansen moet krijgen bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  voetbal

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024