'Club Brugge pakt zwaar uit met duurste inkomende transfer ooit'

'Club Brugge pakt zwaar uit met duurste inkomende transfer ooit'
Maandag 08 juli 2019 - 20:00   I   door Redactie

Club Brugge wil eerstdaags uitpakken met een grote transfer. Volgens Italiaanse media gaat blauw-zwart zomaar even 10 miljoen euro betalen voor een heuse topaanwinst.

Transfergoeroe Gianluca Di Marzio meldt dat Club Brugge vol voor David Okereke gaat gaan. De 21-jarige spits van Spezia is al een tijdje in beeld, maar nu gaat blauw-zwart ook effectief tot actie overgaan.

Volgens Di Marzio gaat Club zomaar even 10 miljoen euro betalen voor Okereke. De spits maakte tijdens het voorbije seizoen 10 doelpunten in de Serie B. Bij Club Brugge zou hij de opvolger van Wesley Moraes moeten worden.

Update 8/7 - 10:37

De interesse van Club Brugge is héél concreet en blauw-zwart heeft Okereke bijna beet. Straf detail: ook Juventus zou de spits graag inlijven. Zover zal het evenwel niet komen, want Club speelt korter op de bal en zal de Italiaanse landskampioen gewoon aftroeven.

Club Brugge zou uiteindelijk 8 miljoen, plus bonussen, betalen voor Okereke. De spits zelf ziet een overgang naar het Jan Breydelstadion alvast zitten.

Update 8/7 - 20:00

De officiële bekendmaking van de transfer is nu slechts een kwestie van tijd. Het Nieuwsblad meldt dat zondagavond de laatste details van de transfer werden uitgeklaard. Vandaag, maandag, legde Okereke zijn medische testen af.

Als die niets verdachts aan het licht brengen, is de transfer een feit. Okereke wordt dan de duurste inkomende transfer ooit van Club Brugge. Hij zal minstens 8 miljoen euro kosten. 

Poll: Is Okereke dit bedrag waard?

TAGS  I  Club Brugge  I  Spezia

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024