‘Club Brugge en Anderlecht maken jacht op ‘koopje’ van Schalke 04’

‘Club Brugge en Anderlecht maken jacht op ‘koopje’ van Schalke 04’
Zaterdag 20 oktober 2018 - 23:11   I  

Club Brugge en RSC Anderlecht gaan niet alleen op, maar ook naast het veld de strijd aan met elkaar. Met het oog op de volgende transferperiode komen de twee Belgische topclubs nu al in elkaars vaarwater.

Het Duitse Bild maakte eerder deze week al bekend dat Ajax, PSV, Feyenoord én AZ een oogje hebben op Donis Avdijaj. De 22-jarige aanvaller is eigendom van Schalke 04, maar speelt dit seizoen op uitleenbasis bij Willem II.

De Kosovaar maakte al indruk bij zijn huidige club en dat levert hem nu de interesse van tal van topclubs op. Niet alleen de Nederlandse top, maar ook Club Brugge en Anderlecht hebben Avdijaj op het oog.

500.000 euro

De aanvaller staat al járen te boek als een toptalent, maar kon de hoge verwachtingen niet inlossen bij Schalke. Bij Sturm Graz, Roda JC en nu ook Willem II doet Avdijaj het prima.

Willem II kan de aankoopoptie in het huurcontract van de speler lichten, maar dan activeert het ook wel meteen een vastgelegde afkoopsom van 500.000 euro. Als een geïnteresseerde club zich vervolgens meldt, kan Willem II zijn smaakmaker dus meteen weer kwijtspelen.

Poll: Zou Avdijaj een versterking zijn voor Club Brugge of Anderlecht?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  PSV  I  Ajax  I  Feyenoord  I  AZ  I  Schalke 04

zondag 10 december 2023

zaterdag 9 december 2023

vrijdag 8 december 2023

donderdag 7 december 2023