'Anderlecht krijgt serieuze boost in strijd om gedroomde verdediger'

'Anderlecht krijgt serieuze boost in strijd om gedroomde verdediger'
Woensdag 01 augustus 2018 - 23:20   I  

Anderlecht zit achter Bubacarr Sanneh aan. Paars-wit bood al 5 miljoen euro voor de centrale verdediger van FC Midtjylland, maar dat vinden de Denen nog niet genoeg. Zij willen meer. RSCA deed al drie aanbiedingen.

Volgens Gambia Sports heeft Anderlecht al een bod van 3,5 miljoen euro, 4 miljoen én 5 miljoen op de 23-jarige Gambiaanse verdediger geplaatst. Telkens vonden de Denen dat te weinig. Anderlecht zou tot 7 miljoen willen gaan, maar ook dat zou de Deense topclub niet kunnen verleiden.

De Denen wilden al die tijd het avontuur richting de Champions League afwachten. Sanneh is een absolute sterkhouder in de defensie en die wilden ze niet kwijtspelen. Alleen kon Midtjylland niet voorbij FC Astana. Het bleef woensdagavond steken op een 0-0 in het eigen stadion, waardoor het nu al een kruis mag maken over het Champions League-avontuur. Sanneh speelde trouwens wél een sterke wedstrijd in de driemansdefensie.

Serieuze boost

Voor Anderlecht kan dit nu een serieuze boost betekenen. Niet alleen hebben de Denen Sanneh niet meer nodig voor de Champions League, ze kunnen ook het geld wel gebruiken nu. Het blijft voorlopig nog wat speculeren, maar als paars-wit zich nog wil versterken met Sanneh lijkt dit het uitgelezen moment om door te drukken.

Poll: Moet Anderlecht nu doordrukken voor Sanneh?

TAGS  I  Anderlecht  I  Midtjylland

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024