Brys kondigt aan dat Legear naar andere Belgische club wil: "Niet fair"

Brys kondigt aan dat Legear naar andere Belgische club wil:
Maandag 23 juli 2018 - 16:17   I  

Jonathan Legear staat op het punt om STVV te verlaten. De Luikse vleugelaanvaller wil op zijn 31ste nog eens een mooie transfer versieren en wil zijn carrière verderzetten bij Royal Antwerp FC. STVV-trainer Marc Brys kondigde de transfer van Legear alvast aan.

Legear zou STVV willen verlaten omdat Brys er nogal de pees op legt. “Onze staf geeft trainingen op maat, geen blinde trainingsarbeid”, reageert Brys in Het Belang van Limburg. “Als sommige spelers een apart regime nodig hebben, krijgen zij dat. Kijk naar Ceballos, die slechts een keer per dag traint omdat hij door blessure bijna een jaar out was."

"Teixeira deed 41 procent van de trainingen mee en Legear stapte al in het begin van de voorbereiding naar de kant met een blessure. Hij heeft veel trainingen overgeslagen. Het is dus duidelijk dat het verhaal van die spelers over te hard trainen niet klopt."

"Niet fair"

"Bovendien wil Jonathan naar Antwerp, waar véél zwaarder getraind wordt", kondigt Brys de transfer van Legear al aan. "Ik begrijp perfect dat hij elders wil onderhandelen als hij meer kan en wil verdienen, maar dan moeten de zware trainingen bij STVV niet als excuus gebruikt worden. Dat is niet fair.”

Poll: Gaat Legear een vaste waarde zijn bij Antwerp?

TAGS  I  STVV  I  Antwerp

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024