'Ex-speler Anderlecht Mitrovic kan Premier League verlaten na sterk WK'

'Ex-speler Anderlecht Mitrovic kan Premier League verlaten na sterk WK'
Donderdag 19 juli 2018 - 15:55   I  

Aleksandar Mitrovic speelde een uitstekend WK en liet Newcastle zien dat hij het niveau in de Premier League wel degelijk zou aankunnen. Iets waar ze bij Fulham al een tijdje van overtuigd zijn en daarom willen ze hem daar graag definitief overnemen. Alleen loopt die transfer erg stroef.

Mitrovic geniet momenteel nog van een welverdiende vakantie, maar het is nog niet zeker dat hij nadien terugkeert naar Engeland. Zo weten Turkse media dat ook Fenerbahce zich in de debatten rond de Serviër wil mengen. Zij zijn op zoek naar een tijdelijke vervanger voor de Spaanse spits Roberto Soldado, die met een blessure voor onbepaalde tijd out is.

De Turken zien in Mitrovic de ideale opvolger en willen hem één seizoen huren. Als Newcastle nog zou twijfelen over de kwaliteiten van Mitrovic is een uitleenbeurt een betere oplossing dan een defintieve verkoop. Alleen heeft Rafa Benitez geld nodig om zijn gedroomde transfers te kunnen verwezenlijken en Mitrovic zou zo'n 22 miljoen in het laatje moeten brengen. Waar de toekomst van de Servische spits nu ligt is dus zeer onzeker.

Poll: Ligt zijn toekomst in de Premier League?

TAGS  I  Anderlecht  I  Newcastle  I  Fenerbahce

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024