Nederlandse journalist scherp voor Belgische fans:"Mochten ze vroeger doen"

Nederlandse journalist scherp voor Belgische fans:
Maandag 09 juli 2018 - 20:55   I  

Ken je Bert Maalderink nog? De Nederlandse journalist van NOS liet Adnan Januzaj na de wedstrijd tegen Engeland nog lachen met de vraag of hij toevallig op het toilet zat toen Roberto Martinez de tactische bespreking uit de doeken deed.

De Nederlander ziet nu dat de euforie in België na de zege tegen Brazilië groot is. In Nederland is de euforie altijd groot, als ze deelnemen aan een tornooi tenminste. Maalderink vindt dan ook dat de fans ook al iets vroeger enthousiast mochten zijn.

"Eindelijk, zou ik zeggen. Daar hadden ze al wel wat eerder mee mogen beginnen. Ik denk dat ik bij het begin van het WK nog meer euforie had dan het hele Belgische volk en journalisten bij elkaar. Maar nu ontstaat er wat. Ik hoop dat het leidt tot een heel groot publiek tijdens de halve finale tegen Frankrijk."

"Het halve stadion had oranje geweest"

Als Nederland in de halve finale had gestaan, dan kleurde de helft van het stadion oranje. De Nederlander hoopt dan ook de Belgische fans hetzelfde zullen doen. 

"Als Nederland de halve finale had gehaald, was het stadion half oranje geweest. Dat moeten de Belgische fans nu ook doen", besluit de Nederlander volgens Sporza.

Poll: Was het enthousiasme lange tijd niet groot genoeg?

TAGS  I  Nederland  I  WK  I  Rode Duivels  I  België

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024