Drogba ziet België wereldkampioen worden: "Met hem in deze vorm kan het"

Drogba ziet België wereldkampioen worden:
Maandag 02 juli 2018 - 13:55   I  

De weg naar de finale is nog lang en ontzettend zwaar, maar na vanavond weten we wellicht hoe goed de Rode Duivels écht zijn. Spanje en Kroatië hadden het bijzonder moeilijk. Als de Belgen vanavond glansrijk winnen, dan zal de concurrentie toch wat beginnen bibberen.

Didier Drogba gelooft dat de Rode Duivels het WK kunnen winnen. Hij ziet namelijk dat Romelu Lukaku in bloedvorm zit en hij kan dan ook de sleutel worden van het succes. "Romelu en bij uitbreiding de hele Belgische ploeg zijn uitstekend bezig in Rusland. Dat is één van de redenen waarom ik tijdens dit toernooi zo hard achter hen sta. Met een Lukaku in deze vorm maken ze kans op de wereldtitel", aldus Drogba via BBC.

Drogba zag de jonge Lukaku toekomen in Chelsea en heeft sindsdien Lukaku zien veranderen in een echte topspits. “Van bij het begin moest Romelu hard werken. Hij was een ruwe diamant, het draaide bij hem om kracht en fysieke présence. Ik vertelde hem dat hij slanker moest worden. Zo kon hij uitgroeien tot een andere speler: sneller, mobieler, behendiger. Hij heeft naar mij geluisterd. Wanneer ik nu kijk naar de voetballer van vandaag en degene die hij zeven jaar geleden was, is er een groot verschil. De jongen is man worden.”

Poll: Geloof jij in de kansen van de Belgen?

TAGS  I  Rode Duivels  I  WK  I  Lukaku  I  Drogba

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024