Radja Nainggolan haalt zwaar uit na geforceerde transfer naar Inter

Radja Nainggolan haalt zwaar uit na geforceerde transfer naar Inter
Dinsdag 26 juni 2018 - 17:20   I  

Radja Nainggolan is officieel voorgesteld bij het Italiaanse Inter Milan. De middenvelder maakt de overstap van Rome naar Milaan en tekent een contract tot 2022 bij de topclub. Eerder waren supporters van de Nerazzurri al in de wolken met de komst van de voormalige Rode Duivel.

Radja Nainggolan zelf was liever in Rome gebleven, maar anderen hebben daar anders over beslist. Dat zei hij eerder al in La Gazzetta dello Sport. “Het was de club die mij wilde verkopen. Ik zal elk moment dat ik in dit shirt heb mogen meemaken met mij meedragen. Ik heb de afgelopen jaren alles voor AS Roma gegeven.”

Ook na zijn transfer is zijn vertrek nog steeds niet verteerd. Zo reageerde hij op Instagram erg teleurgesteld. "Wat kan ik nog zeggen? Ik heb altijd het beste van mezelf gegeven en mijn hart. Helaas eindigt dit sprookje. Voor mij zal het altijd in mijn hart blijven. Ik bedank alle ploeggenoten, trainers en managers die me hebben bijgestaan in deze prachtige realteit. Ook alle fans wil ik bedanken, met de grootste nederigheid. Nu begint een nieuw avontuur en daar ben ik ook wel blij om. Ook hier zal ik alles geven, want dat doe ik altijd", aldus Nainggolan.

Poll: Begrijp jij de frustratie van Radja?

TAGS  I  Nainggolan  I  AS Roma  I  Inter

zondag 2 oktober 2022

zaterdag 1 oktober 2022

vrijdag 30 september 2022