Martinez komt met duidelijk statement over groepswinst of tweede worden

Martinez komt met duidelijk statement over groepswinst of tweede worden
Maandag 25 juni 2018 - 20:00   I  

Het is een discussie die nog zal voortduren tot de wedstrijd zelf. Moeten de Rode Duivels voor groepswinst gaan of is tweede eindigen beter? Geografisch gezien is tweede beter, omdat de Belgische nationale ploeg dan veel minder moet reizen. Ook Gareth Southgate weet dit en bondscoach Roberto Martinez komt ook met een duidelijk statement.

"Het is te vroeg om zoiets te zeggen. Op een WK moet je naar jezelf kijken. We bekijken alles dag per dag. We riskeren enkele schorsingen, we willen de jongens met de gele kaarten niet missen in de knock out-fase. Ik geloof ook in de andere jongens, niet alleen in de elf die al speelden”, laat Roberto Martinez weten op de persconferentie.

De Rode Duivels gaan altijd voor winst, zo is de bondscoach duidelijk. "We willen elke wedstrijd winnen. Het doel is nu om iedereen klaar te krijgen. We zijn twee wedstrijden aan het voorbereiden. We werken niet enkel naar Engeland toe, maar ook naar de match daarna. De match tegen Engeland is een goede kans om jongens minuten te schenken en te groeien in het toernooi”, wordt Martinez geciteerd door Het Nieuwsblad.

Poll: Moeten de Rode Duivels altijd voor groepswinst gaan?

TAGS  I  Martinez  I  Rode Duivels  I  WK  I  Engeland

donderdag 18 augustus 2022

woensdag 17 augustus 2022

dinsdag 16 augustus 2022