Uitblinker Hazard weet wat er nu moet gebeuren na Tunesië

Uitblinker Hazard weet wat er nu moet gebeuren na Tunesië
Zaterdag 23 juni 2018 - 18:00   I  

Eden Hazard scoorde twee doelpunten in de wedstrijd tegen Tunesië. De sterspeler van Chelsea was belangrijk voor de Rode Duivels en versierde in de openingsfase al een strafschop, die hij vervolgens feilloos omzette. Wel viel de kleine dribbelaar geblesseerd uit en valt het nog afwachten of Hazard ook zal meedoen tegen Engeland.

Eden Hazard zag dat het goed was, maar net zoals Kevin De Bruyne en Romelu Lukaku vindt de aanvoerder dat het nóg beter kan. “We waren goed maar we kunnen nog beter. Vroeg scoren in de match heeft ons enorm geholpen. Tegen Panama ontbrak dat. Na vijf minuten maakten we al een doelpunt en konden we de wedstrijd controleren. Er kwam ruimte en we hebben daar van geprofiteerd.”

In de tweede helft werd Eden Hazard gewisseld en naar verluidt heeft het dribbelwonder een lichte knieblessure opgelopen. Hoogstwaarschijnlijk heeft Hazard deze blessure opgelopen bij zijn tweede doelpunt. Daar knalde doelman Ben Mustapha tegen de knie van Hazard aan. Martinez zei op de persconferentie dat de blessure eerst volledig geëvalueerd moest worden.

Poll: Was Hazard tegen Tunesië de beste man op het veld?

TAGS  I  Hazard  I  Martinez  I  Rode Duivels  I  WK

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024