Mulder is duidelijk: "Het rimpelloze komt door Martinez"

Mulder is duidelijk:
Zaterdag 23 juni 2018 - 08:15   I  

Alles loopt van een leien dakje bij de Rode Duivels. De eerste wedstrijd werd met 3-0 gewonnen van Panama en in tegenstelling tot andere (grote) landen heeft België, hout vasthouden, nog niet te maken gekregen met opvallende tegenslagen of schermutselingen in de media.

Villa Sporza-analist Heleen Jaques vindt het heel goed dat het zo rustig is rond de Rode Duivels. “Ik denk dat dat goed is. Ze hebben vertrouwen getankt na een goede tweede helft tegen Panama en ze willen in alle sereniteit toeleven naar Tunesië”, aldus de voetbalster.

In 2014 was er de kritiek op Marc Wilmots, de slechte tactiek, geen goede trainingen. In 2002 kondigde Robert Waseige aan dat hij de Rode Duivels ging verlaten. In Mexico 86 werd Rene Vandereycken naar huis gestuurd, maar op het WK in Rusland is er nog niets voorgevallen. “Het rimpelloze komt door Roberto Martinez”, laat Jan Mulder weten.

Voor het WK

Voor het WK in Rusland was er echter wel wat commotie. “Op voorhand waren er wel wat akkefietjes. De niet-selectie van Radja Nainggolan, de matrassenkwestie. Maar daar had de groep geen greep op. En bovendien werd alles meteen in de kiem gesmoord”, vertelt Heleen Jaques tegenover Sporza.

Poll: Denk jij dat alles rustig gaat blijven rond de Rode Duivels?

TAGS  I  Jaques  I  Mulder  I  Rode Duivels  I  WK  I  Martinez

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024