België is gewaarschuwd: ‘Tunesië maakt intenties duidelijk’

België is gewaarschuwd: ‘Tunesië maakt intenties duidelijk’
Zaterdag 23 juni 2018 - 08:00   I  

De Rode Duivels hopen vandaag met een zes op zes de volgende ronde van het wereldkampioenschap te bereiken. Tunesië verloor nipt van Engeland en zal dus vol voor de overwinning moeten gaan. Het Afrikaans land zal dan ook met andere intenties aan de match beginnen dan tegen The Three Lions.

“We moeten winnen”, liet bondscoach Nabil Maaloul al weten en met minder dan een zege kan Tunesië ook niet tevreden zijn. Het Laatste Nieuws meldt dan ook dat het Afrikaans land tactisch anders voor de dag zal komen dan tegen de Engelse nationale ploeg.

“Om dat te bewerkstelligen is de Tunesische bondscoach van plan tactisch wat te schuiven met zijn team, om zo “meer aanvallende intenties” op de mat te kunnen leggen. tegen Engeland kwamen ze slechts sporadisch uit de omknelling en een herhaling van dat scenario willen ze absoluut vermijden tegen de nummer drie van de wereld”, aldus Het Laatste Nieuws.

Verleden

De Rode Duivels en de Tunesische nationale ploeg kwamen elkaar al drie keer tegen. De balans is echter mooi in evenwicht met ieder één zege en een gelijkspel. Vier jaar geleden speelde België voor het laatst tegen het Afrikaans land, waar toen Georges Leekens overigens aan het roer stond. Dries Mertens zorgde in het voorbereidingsduel voor het WK in Brazilië voor het winnende doelpunt.

Poll: Denk jij dat Tunesië moeilijker gaat worden dan Panama?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Martinez  I  WK  I  Tunesie

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024