Sergio Ramos kan het niet laten en spot met nederlaag Salah op het WK

Sergio Ramos kan het niet laten en spot met nederlaag Salah op het WK
Vrijdag 22 juni 2018 - 17:40   I  

Mohamed Salah en Egypte gingen roemloos te onder tegen gastland Rusland. De sterspeler van Liverpool scoorde wel via strafschop maar het mocht niet baten. Weer een teleurstelling dus voor Salah die ook uitviel in de Champions League-finale tegen Real Madrid. Daarin viel Salah geblesseerd uit na controversieel contact met Sergio Ramos.

En er was ook een heel gedoe rond de beruchte fase tussen Sergio Ramos en Mohamed Salah. De Spanjaard zou de goaltjesdief opzettelijk hebben geblesseerd en er ontstond dan ook heel wat commotie rond het voorval. Alles lijkt ondertussen vergeven en vergeten maar Sergio Ramos kan het toch niet laten om nog een klein steekje onder water te geven.

Zo valt te zien op het sociale media-platform Instagram dat de aanvoerder van de Spaanse nationale ploeg een aantal posts liket. En jawel, één van die posts is een foto van Mohamed Salah die zijn verdriet probeert weg te steken na de nederlaag tegen Rusland. Dat is ook Twitter niet ontgaan en men spreekt al snel van een spottende Sergio Ramos.

Poll: Denk jij dat dit een steekje is van Sergio Ramos?

TAGS  I  Sergio Ramos  I  Salah  I  WK  I  Spanje  I  Egypte

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024