Gaat Zinédine Zidane meteen deze opvallende uitdaging aan?

Gaat Zinédine Zidane meteen deze opvallende uitdaging aan?
Donderdag 31 mei 2018 - 14:25   I  

Zidane heeft vandaag verrassend bekendgemaakt dat hij volgend seizoen geen trainer meer zal zijn van Real Madrid. Naar eigen zeggen heeft deze ploeg een frisse wind nodig om te kunnen blijven winnen. Dit is dan ook de beste oplossing voor iedereen.

Hij liet tijdens zijn persconferentie vandaag wel weten dat er geen enkele ploeg in de wachtrij staat momenteel. Er zijn dan wel heel wat topploegen die op zoek zijn naar een nieuwe coach, maar Zidane luister daar voorlopig nog niet naar. Hij lijkt even wat rust te gaan nemen.

Al denkt Bart Lagae van Het Nieuwsblad dat ook een opdracht als bondscoach tot de mogelijkheden behoort. Als het WK voor Frankrijk wat tegenvalt dan kan hij Deschamps opvolgen. "In Frankrijk wordt nu al voorspeld dat Zidane bondscoach Didier Deschamps kan opvolgen als het WK met Les Bleus zou tegenvallen. Met Zidane bij de nationale ploeg, twintig jaar na de historische WK-winst in eigen land, zou zijn cirkel helemaal rond zijn", aldus Lagae via Het Nieuwsblad.

Wat met Benzema?

Dat zou ook een terugkeer van Karim Benzema opnieuw mogelijk maken. Die wordt nu om verschillende redenen niet meer geselecteerd door de bondscoach. "Zijn trouwe luitenant Karim Benzema, net als hijzelf van Algerijnse afkomst, zou meteen een comeback kunnen maken bij de nationale ploeg", besluit Lagae.

Poll: Denk jij dat Zidane na het WK de nieuwe bondscoach wordt?

TAGS  I  Zidane  I  Real Madrid

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024