Club Brugge dreigt naast érg gewilde speler te grijpen

Club Brugge dreigt naast érg gewilde speler te grijpen
Dinsdag 29 mei 2018 - 20:40   I  

Club Brugge versterkte zich dinsdag met Mats Rits, maar de Belgische landskampioen wil nog meer transfers realiseren. Eén van de spelers op het verlanglijstje van CEO Vincent Mannaert, is Kingsley Schindler. Eén probleem: de vleugelaanvaller is wel érg in trek.

Dat Club Brugge niet de enige ploeg is die op de loer ligt om de 24-jarige Schindler binnen te halen, is wel duidelijk. De Ghanees maakte tijdens het voorbije seizoen indruk bij de Duitse tweedeklasser Holstein Kiel. De winger maakte dertien doelpunten en hielp zijn ploeg op die manier bijna aan een ticket richting de Bundesliga. Uiteindelijk greep Kiel nipt naast promotie.

Verschillende clubs hebben Schindler in het vizier. Zo zouden ook Werder Bremen en Huddersfield wel wat zien in een samenwerking met de speler. En nu is er nóg een gegadigde. Zo zou ook Hamburger SV, dat onlangs uit de Bundesliga tuimelde, zich in de debatten willen mengen. De traditieclub wil zo snel mogelijk terug naar het hoogste niveau en hoopt met Schindler meteen een eerste aanwinst aan te trekken.

Als Club Brugge de Ghanees naar het Jan Breydelstadion wil halen, dan moet het snel handelen. Anders dreigt een andere club met Schindler aan de haal te gaan...

Poll: Zou dit een aanwinst zijn voor Club Brugge?

TAGS  I  Schindler  I  Kiel  I  Club Brugge  I  Hamburg

maandag 23 mei 2022

zondag 22 mei 2022

zaterdag 21 mei 2022