Vertonghen doet opmerkelijke uitspraak over niet-geselecteerde Nainggolan

Vertonghen doet opmerkelijke uitspraak over niet-geselecteerde Nainggolan
Maandag 28 mei 2018 - 06:34   I  

Radja Nainggolan gaat niet mee naar het WK in Rusland. Een beslissing van Roberto Martinez, en één die heel wat stof deed opwaaien. Al is het volgens Jan Vertonghen, één van de sterkhouders bij de Rode Duivels, nu wel welletjes geweest.

"Over zijn niet-selectie is heel veel gezegd en ik begrijp die fans die boos zijn", aldus Vertonghen in Het Laatste Nieuws. "Ik kan heel goed opschieten met Radja, we hebben vorige week contact gehad en ik vind het heel jammer voor hem. Maar het is nu genoeg geweest, dit is niet goed voor de focus", merkt de verdediger op. "Het gaat niet over Radja Nainggolan, maar over de nationale ploeg. Vanaf nu telt enkel het WK."

Vertonghen is vastbesloten om straks te vlammen in Rusland. "We zijn enorm gemotiveerd. We zijn niet de topfavoriet. Spanje, Duitsland en Brazilië schat ik hoger in, maar net daaronder staan wij. Het is niet altijd de topfavoriet die wint. Portugal was op het EK ook geen topfavoriet, maar ze werden wel Europees kampioen. Veel hangt af van de tegenstanders die je ontmoet en de vorm van de dag."

Poll: Had Nainggolan erbij moeten zijn?

TAGS  I  Vertonghen  I  Nainggolan  I  Rode Duivels

maandag 5 december 2022

zondag 4 december 2022

zaterdag 3 december 2022