VRT zit plots zwaar in de problemen door niet-selectie Radja Nainggolan

VRT zit plots zwaar in de problemen door niet-selectie Radja Nainggolan
Woensdag 23 mei 2018 - 18:00   I  

Radja Nainggolan zal niet te bewonderen zijn op het WK in Rusland. Bondscoach Roberto Martinez besliste om de middenvelder van AS Roma zelfs niet op te nemen in zijn voorlopige selectie van 28 spelers. Een klap in het gezicht van Nainggolan, maar ook geen prettig nieuws voor de VRT.

De niet-selectie van Nainggolan heeft immers zware gevolgen voor de reeks ‘Wereldkampioenen’ van Ben Crabbé, die donderdag in première ging. In de aflevering van 31 mei zouden Ben Crabbé en zijn gasten Karl Vannieuwkerke, Olivier Deschacht en Kamagurka het over Nainggolan hebben, maar bij Eén beslisten ze inmiddels om de uitzending te schrappen.

“We hebben onderzocht of de aflevering, die al volledig was ingeblikt kon herwerkt worden zodanig dat er toch nog een actua-insteek in zou zitten. Dat bleek niet te kunnen, waarna beslist is de aflevering te schrappen”, aldus VRT-woordvoerder Hans Van Goethem bij Het Laatste Nieuws.

De later geplande afleveringen, over Romelu Lukaku en Vincent Kompany schuiven een weekje naar voor. Eén beslist later wat er met de vrijgekomen plaats zal gebeuren.

Poll: Vind jij dat de VRT deze aflevering moet uitzenden?

TAGS  I  Nainggolan  I  Rode Duivels  I  Martinez  I  Crabbé  I  VRT  I  Wereldkampioenen

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024