‘Preud’homme duwt Standard richting supertransfer’

‘Preud’homme duwt Standard richting supertransfer’
Woensdag 09 mei 2018 - 11:14   I  

Het zijn boeiende tijden voor al wie Standard een warm hart toedraagt. Ondanks een moeilijke start van het seizoen veroverde de Luikse topclub de Beker van België al en doet het op drie speeldagen van het einde nog mee voor de titel. En dan is er nog eens de komst van Michel Preud’homme die in de lucht hangt.

Hoewel Ricardo Sa Pinto het de jongste tijd goed doet, is de kans héél groot dat hij straks plaats moet maken voor Preud’homme. De gewezen succescoach van Club Brugge zou zelfs al een akkoord hebben met Standard-voorzitter Bruno Venanzi. Vanaf volgend seizoen zou MPH, en niet langer Sa Pinto, aan het roer staan op Sclessin.

Dat bewijst ook uit het feit dat Preud’homme achter de schermen al druk in de weer is. De Luikenaar wist Emilio Ferrera al te overtuigen om zijn T2 te worden, maar mengt zich ook al in enkele transferdossier. L’Avenir meldt dat Preud’homme aan het bestuur van Standard te kennen heeft gegeven dat het de aankoopoptie in het huurcontract van Mehdi Carcela zo snel mogelijk moet lichten.

Preud’homme probeerde Carcela niet zo gek lang geleden nog naar Club Brugge te halen omdat hij hélemaal weg is van de technisch vaardige speler. Preud’homme slaagde toen niet in zijn opzet, maar zou volgend seizoen dus wel dolgraag willen samenwerken met Carcela. Als Standard de publiekslieveling definitief aan zich kan binden, mag het naar Belgische normen gerust spreken van een supertransfer.

Poll: Is Carcela de beste speler in de Jupiler Pro League?

TAGS  I  Carcela  I  Standard  I  Preud'homme  I  Olympiakos  I  Club Brugge

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024