Ben Crabbé voorspelt: "Zij worden kampioen"

Ben Crabbé voorspelt:
Maandag 07 mei 2018 - 08:47   I  

Sinds zondagavond is de titelstrijd in de Jupiler Pro League plots opnieuw ongemeen spannend. Club Brugge verloor van eerste achtervolger RSC Anderlecht (1-2), terwijl nummer drie Standard een mak KRC Genk een ferm oplawaai (5-0) verkocht. Hoewel play-off 1 moeilijk te voorspellen valt, waagt Blokken-presentator Ben Crabbé zich toch aan een voorspelling.

"Club Brugge heeft nu wel een probleem, het moét nu wel donderdag winnen op Charleroi. Maar dat gaan ze doen, denk ik. En ze worden toch wel kampioen", stelt een overtuigde Crabbé in Het Nieuwsblad.

Ook over de topper in Jan Breydel velde de Blokken-presentator een oordeel. “De zege van Anderlecht is niet onverdiend, maar een gelijkspel was misschien juister geweest."

"Zo on-Brugs"

Maar het viel Crabbé op dat blauw-zwart het liet afweten. "Club stagneert. De power is er wat uit. Het vertrouwen blijkbaar ook. Ik had verwacht dat ze Anderlecht meteen bij de keel gingen grijpen, maar ze lieten al snel te veel initiatief aan Anderlecht. Zo ­on-Brugs."

"Een normaal Club had voor de rust op voorsprong moeten komen, dan was de match gespeeld. Maar ze konden nooit dat normale tempo opleggen. En eenmaal op achterstand zag ik toch een gebrek aan consistentie", besluit Crabbé.

Poll: Wordt Club Brugge kampioen?

TAGS  I  Crabbé  I   Club Brugge  I   Anderlecht  I   Standard

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024