Hazard is duidelijk: "Ik ben gefrustreerd!"

Hazard is duidelijk:
Zondag 22 april 2018 - 13:50   I  

Eden Hazard speelt met Chelsea niet het beste seizoen uit zijn carrière. De hoogste plaatsen in de Premier League zullen niet voor de Blues zijn dit seizoen en enkel de FA Cup kan het seizoen van Chelsea toch een beetje goedmaken.

Hazard zelf is helemaal niet tevreden over zijn eigen prestaties dit seizoen. Hij mag dan wel nog redelijk goede statistieken hebben, hij was nooit aanwezig op de grote afspraken. En dat zorgt voor de nodige frustraties bij de Rode Duivel.

“Het is niet zo goed geweest, mijn vriend. Ik heb wel wat goals gemaakt, maar liever win ik matchen. Zelfs al scoor ik 50 treffers. Ik ben gefrustreerd door de resultaten. Ik miste de voorbereiding door een blessure. En het is niet makkelijk om daarna terug te keren. Ik denk dat ik in mijn eerste twee maanden erg goed was. Maar wanneer het team mij echt nodig had, zoals in de Champions League tegen Barcelona, presteerde ik niet op niveau. De voorbije twee maanden was ik niet goed. Ik ben gefrustreerd. Maar ik probeer vooruit te kijken en ga de komende weken alles geven. We zullen wel zien", aldus Hazard volgens HLN.

FA Cup dan maar

De FA Cup is de enige prijs die Chelsea nog kan winnen dit seizoen en Hazard zou die beker dan ook graag in de lucht steken. “Ik heb die FA Cup nog nooit gewonnen”, zegt Hazard. “Dit is een goed seizoen om dat recht te zetten. Ik wil die prijs absoluut winnen. Zal die beker ons jaar goedmaken? Ja en nee. Ik denk niet dat we een goed seizoen hebben gespeeld, maar de FA Cup kan het toch een beetje kleur geven. We staan vijfde in de Premier League, zijn uitgeschakeld in de Champions League, haalden de halve finales van de League Cup. Dus voor mij is dat een slecht seizoen.”

 

Poll: Is dit zijn laatste seizoen bij Chelsea?

TAGS  I  Chelsea  I   Hazard

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024