Vanhaezebrouck scherp: "Neem daar eens een voorbeeld aan!"

Vanhaezebrouck scherp:
Vrijdag 20 april 2018 - 19:20   I  

Hein Vanhaezebrouck nam in het midden van dit seizoen het roer over bij RSC Anderlecht. Als alles volgens plan verloopt zal hij ook de komende jaren trainer bij paars-wit blijven, maar aan een carrière zoals die van Arsène Wenger denkt Vanhaezebrouck lang niet.

Op zijn wekelijkse persbabbel werd Vanhaezebrouck gevraagd naar het nieus over Wenger, die na het seizoen vertrekt bij Arsenal. "Een voorbeeld voor ons land, want hier worden trainers veel te snel ontslagen. Kijk maar naar STVV bijvoorbeeld", aldus Vanhaezebrouck bij Sporza.

"Ivan De Witte zei ook: We willen 20 jaar doorgaan met Hein. Maar zodra er maar een beetje twijfel komt, komt de coach meteen in een storm terecht. Wenger krijgt al 7 à 8 jaar de wind van voren, maar het bestuur is altijd achter hem blijven staan", merkt Vanhaezebrouck op.

"In België is er enkel Zulte Waregem met Dury dat zolang doorgaat met één trainer. Of ik ook 20 jaar in Anderlecht zal blijven? Als het in Gent al moeilijk was, dan zeker bij Anderlecht", besloot de ervaren coach.

Poll: Moeten trainers in België meer tijd krijgen?

TAGS  I  Vanhaezebrouck  I   Anderlecht  I   Wenger  I   Arsenal  I   Dury  I   Zulte Waregem

vrijdag 30 september 2022

donderdag 29 september 2022

woensdag 28 september 2022

dinsdag 27 september 2022