'PSG wordt érg concreet en doet deze Rode Duivel aanlokkelijk voorstel'

'PSG wordt érg concreet en doet deze Rode Duivel aanlokkelijk voorstel'
Dinsdag 10 april 2018 - 06:35   I  

Paris Saint-Germain werd in de 1/8ste finales van de Champions League dan wel uitgeschakeld door Real Madrid, in de Franse Ligue 1 stevent de miljoenenploeg gewoon op de titel af. Wel, volgend seizoen loopt er mogelijk nóg een Belg tussen Neymar en co.

Volgens The Daily Mail is PSG immers van plan om zich bij Marouane Fellaini te melden. De Franse topclub zou op zoek zijn naar versterking voor op het middenveld en zo bij de weldra transfervrije Fellaini zijn terechtgekomen. De Rode Duivel beschikt bij Manchester United over een aflopend contract en tekende nog steeds niet bij.

De voorbije weken en maanden werd Big Fella reeds in verband gebracht met een overstap naar AS Roma, AS Monaco, Galatasaray, Besiktas en zelfs Liverpool, maar uiteindelijk zou PSG momenteel de meeste concrete piste zijn voor de gewezen speler van Everton en Standard.

Contract van drie seizoenen

Liverpool zou uiteindelijk toch niet voor Fellaini gaan, maar dat neemt niet weg dat PSG zich graag zou versterken met onze landgenoot. De Franse topclub hoopt Fellaini over de streep te trekken met een aanlokkelijk contract van drie seizoenen.

Manchester United biedt spelers ouder dan 30 slechts contractverlengingen van één jaar aan, en dat zou Fellaini niet zinnen. Dat hij in Parijs een langdurige deal kan ondertekenen, pleit dus sowieso in het voordeel van PSG.

Poll: Moet Fellaini voor PSG kiezen?

TAGS  I  Fellaini  I   PSG  I   Manchester United  I   Liverpool

maandag 22 juli 2024

zondag 21 juli 2024

zaterdag 20 juli 2024