Messi: "Teken bij Manchester City"

Messi:
Zondag 25 maart 2018 - 07:18   I   door Redactie

Lionel Messi heeft zijn voormalige ploegmaat Neymar raad gegeven. De Braziliaan is niet gelukkig bij Paris Saint-Germain en daar wil Real Madrid van profiteren. Messi doet er echter alles aan dat zijn maatje niet naar de aarstrivaal van Barcelona vertrekt.

Volgens Don Balon heeft Messi al een alternatief voor Neymar. De Argentijn raadt Neymar aan om bij Manchester City te tekenen. Daar komt hij Pep Guardiola als trainer tegen. Ook Messi werd in het verleden al gelinkt aan de Engelse topclub.

Uiteraard zou Messi ook een terugkeer van Neymar naar Camp Nou wel zien zitten. Als dat echter geen mogelijkheid is, raad hij hem aan om bij een andere club te tekenen. Man City wordt dan een zeer realistische optie. Al zou ook Manchester United weer belangstelling tonen in Neymar.

De aanvaller verhuisde afgelopen zomer voor 222 miljoen euro van Barcelona naar PSG. Al snel werd duidelijk dat hij zich niet echt gelukkig voelde in Parijs. Bovendien ligt hij bij de club met ploegmaats overhoop en ook zijn relatie met coach Unai Emery zou niet optimaal zijn.

Poll: Moet Neymar voor Manchester City kiezen?

TAGS  I  Messi  I   Barcelona  I   Neymar  I   Real Madrid  I   Manchester City

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024