Anderlecht komt met erg slecht nieuws vlak voor Play-off 1

Anderlecht komt met erg slecht nieuws vlak voor Play-off 1
Vrijdag 23 maart 2018 - 13:48   I   door Redactie

Anderlecht heeft het slechte nieuws dat vanochtend in de kranten stond moeten bevestigen. Het seizoen van Dennis Appiah is afgelopen. Dat is slecht nieuws voor paars-wit in de aanloop naar Play-off 1. Appiah was een vaste waarde in het team van coach Hein Vanhaezebrouck.

"Paars-wit zal in Play-off 1 geen beroep kunnen doen op Dennis Appiah. De 25-jarige Fransman mist de rest van de competitie als gevolg van een nekblessure. Appiah was dit seizoen in 27 competitiewedstrijden goed voor 6 assists, maar zal die statistieken dus niet meer verder kunnen aanscherpen", meldt de club.

Dat wil ook meteen zeggen dat Hein Vanhaezebrouck met de handen in het haar zit. Alternatieven zijn er nauwelijks of niet op de positie van rechtsback. Andy Najar zou halfweg play-off 1 opnieuw beschikbaar moeten zijn, maar het is maar de vraag of de Hondurees Anderlecht al meteen diensten zal kunnen bewijzen. Nu wordt het wellicht depanneren met Alexandru Chipciu en belofte Alexis Saelemaekers (18).

Geen transfer?

Appiah, die hoopte van in het tussenseizoen een transfer te versieren, moet die plannen mogelijk in de koelkast steken. Zoals het er nu naar uitziet zal de Fransman ten vroegste pas eind juni opnieuw fit zijn.

Poll: Denk jij dat Anderlecht Appiah hard zal missen?

TAGS  I  Anderlecht  I   Appiah

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024