'Neymar trekt alleen naar Real als deze sterspeler Madrid verlaat'

'Neymar trekt alleen naar Real als deze sterspeler Madrid verlaat'
Donderdag 22 maart 2018 - 20:55   I  

Het Franse avontuur van Neymar verloopt voorlopig niet hoe de Braziliaan het zich had voorgesteld. De Franse topclub is uitgeschakeld in de Champions League en daar kon Neymar zelf weinig aan veranderen. Hij lag namelijk in de lappenmand met een blessure dat hem tot het WK zoet zal houden. Het wordt zelfs nog nipt om in topvorm aan het WK te beginnen.

Al is het nog maar de vraag of Neymar na het WK nog terugkeert naar Parijs. De geruchten over een eventuele transfer blijven maar aanslepen. Zo zou Neymar graag terugkeren naar Spanje, maar is het niet Barcelona dat de ex-speler met open armen zal mogen ontvangen, maar wel rivaal Real Madrid.

Hij moet schitteren

Al zou dat Neymar terug in de situatie brengen waar hij ook in Barcelona in verzeild was geraakt, namelijk dat hij niet de grote ster is van de ploeg. Bij Real zal hij wellicht erg veel concurrentie krijgen en daar gaat de Braziliaan niet zo heel goed mee om.

Volgens het Spaanse El Confidencial  wil Neymar enkel naar Real Madrid als Gareth Bale vertrekt. Dan heeft de Braziliaan alvast een concurrent minder om mee af te rekenen. Real Madrid zal hoe dan ook fors inkopen na het mislukte seizoen.

"We kennen zijn kwaliteiten"

Zidane kreeg op zijn persconferentie alweer vragen over een eventuele komst van Neymar, al wou die daar liever niet te diep op ingaan. Neymar is een speler van PSG en Zidane praat alleen maar over de spelers van Real Madrid. Al kent Zidane zijn kwaliteiten wel.

"Het is niet goed om te praten over een voetballer die niet van ons is. We respecteren Paris Saint-Germain. We kunnen ons niet met dergelijke zaken bezighouden. Het is een goede voetballer en dat weten we. Iedereen weet wie Neymar is en hoe goed hij is.”

Teamspeler

Tegen de BBC zei Zidane wel iets opmerkelijks, namelijk dat Real Madrid een ploeg is voor teamspelers. En dat is Neymar niet echt, want hij is op zoek naar persoonlijke successen. “Hier spelen veel zeer goede spelers. De mix van BBC en andere spelers… iedereen die hier komt spelen weet wat spelen voor Real Madrid betekent. De club denkt altijd aan het teambelang.”

Poll: Zou Neymar voor Real Madrid durven tekenen?

TAGS  I  Real Madrid  I   PSG  I   Neymar

zaterdag 9 december 2023

vrijdag 8 december 2023

donderdag 7 december 2023

woensdag 6 december 2023