Hazard hard aangepakt: "Hem vergelijken met Messi of Ronaldo?"

Hazard hard aangepakt:
Donderdag 15 maart 2018 - 18:49   I   door Redactie

Eden Hazard wordt flink op de korrel genomen. De Rode Duivel kon tijdens de grootste wedstrijd van het seizoen voor Chelsea niet schitteren. De Blues gingen met 3-0 onderuit bij FC Barcelona en Hazard kon geen indruk maken. Zijn ploegmaat Willian was in de tweede helft veel sterker dan Hazard.

Zo blijft de kritiek dat Hazard het op de grote momenten niet kan waarmaken. In de Champions League heeft de Rode Duivel nog nooit echt indruk gemaakt. De vergelijkingen met Cristiano Ronaldo en Lionel Messi mogen dan ook worden opgeborgen. 

Analist Roy Keane spaart zijn kritiek alvast niet. "Als je hem probeert te vergelijken met Messi, dan is hij nog mijlenver van dat niveau verwijderd", stelt de oud-voetballer van Manchester United. "Messi en Ronaldo spelen 50 of 60 wedstrijden per jaar en lijken altijd in vorm te zijn. Dat heb je bij Hazard niet."

Real

Net vandaag meldt Don Balon dat Real-voorzitter Florentino Pérez niet meer geïnteresseerd zou zijn in Hazard, maar liever Paulo Dybala van Juventus zou halen. Net omdat Hazard het nog niet heeft bewezen op grote momenten. Real-coach ZInédine Zidane blijft wel interesse tonen in Hazard.

Poll: Vind jij Hazard het niveau benaderen van Messi of Ronaldo?

TAGS  I  Hazard  I   Chelsea  I   Keane

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024